EOS

 

Stereoradiografia – kokokehokuvia alhaisella säteilyannoksella

 

 

Innovatiivinen koko kehon kuvauslaite entistä paremmalla diagnostiikalla

EOS voi ottaa samaan aikaan sekä frontaalisia että lateraalisia kuvia koko kehosta tai tietystä alueesta, esimerkiksi lonkista, polvista tai selkärangasta. Potilas voi joko seisoa tai istua kuvauksen aikana.

Järjestelmä tarjoaa radiologeille ja ortopedeille 3D-työkalut potilaan tilan diagnosointiin, 3D-mallinnukseen, preoperatiiviseen suunnitteluun, postoperatiiviseen arviointiin ja seurantaan. Näin hoidossa päästään mahdollisimman hyviin tuloksiin.

Laitteen muodostaman tarkan datan avulla hoito voidaan suunnitella aina potilaan henkilökohtaisen 3D-anatomian pohjalta.

Puolet vähemmän säteilyä

EOS kuvaa erittäin alhaisella säteilyannoksella ja tekee tarkkoja 2D- ja 3D-mittauksia ilman kuvien yhdistämistä. Kuvan kontrasti on poikkeuksellisen hyvä, yli 65 000 harmaasävyä.

  • Säteilyannos voi olla puolet pienempi kuin perinteisessä digitaalisessa radiografiassa.
  • Tietyissä tapauksissa myös tietokonetomografiset kuvaukset voidaan korvata EOSin kokokehokuvauksella, jolloin säteilyannos on jopa 95 prosenttia pienempi.
  • Järjestelmässä on myös microdose-protokolla selkärangan seurantatutkimuksiin. EOSin käyttämä säteilyannos vastaa tämän tyyppisissä tutkimuksissa noin viikon taustasäteilyä.

Erittäin nopea kuvaus lisää potilasvirtaa

Koko kehon frontaalinen tai lateraalinen kuvaus EOSilla kestää alle 20 sekuntia. Tämän ansiosta yhden päivän aikana voidaan suorittaa jopa 100 monimutkaista tutkimusta.


Kuvausalue: leveys 44,8 x korkeus 175 cm

Related products

EOS

Produkt no. 123456789

 190,00

keyboard_arrow_up