Kesä 2021

Isotooppikuvannin koe-eläimille

Minerva Imaging on ottanut käyttöön kaksi uutta kuvanninta onkologian ja sydän- ja verisuonitautien prekliiniseen tutkimukseen.

Huhtikuussa 2021 asennettiin SPECT/CT-kuvannin, ja kesäkuussa 2021 vuorossa oli PET/CT-kuvantimen asentaminen samaan laboratorioon.
Uudet kuvantimet tulevat auttamaan tutkijoita lääkkeiden kehittämisessä syövän täsmähoitoihin, ja ne täydentävät erinomaisella tavalla Minerva Imagingin muuta laitekantaa.


Minerva Imagingin kuvannin koe-eläimille tarjoaa alan parhaan resoluution

nanoScan-tuoteperhe on sarja monitoimikuvantimia prekliiniseen tutkimukseen. Kuvantimien resoluutio on alan suurin isotooppilääketieteen kuvauksissa. Minerva Imagingille on asennettu kaksi kuvanninta, joissa on valmiudet erilaisiin yhdistelmiin:

  • 1 kpl SPECT/CT-kuvannin hiirien ja rottien kuvantamiseen
  • 1 kpl PET/CT-kuvannin hiirien ja rottien kuvantamiseen

SPECT/CT-kuvannin hiirien ja rottien kuvantamiseen

PET/CT-kuvannin hiirien ja rottien kuvantamiseen


Tutkijat voivat skannata useita hiiriä kerralla 

Hiiret kuvataan kuvakammiossa. Kuvakammio on putki, jossa on läpinäkyvä kansi ja jatkuva lämpötilaseuranta. Jokaisessa kuvakammiossa on tilaa kolmelle tai neljälle hiirelle, ja tutkijat voivat kuvata ne yhtä aikaa.

Kun henkilöstö on saanut hiiret valmiiksi kuvakammioon, he napsauttavat kammion paikalleen kuvantimeen. Sen jälkeen henkilöstö voi ottaa halutut kuvat helposti ja nopeasti.

Koe-eläimet ovat suojatussa ympäristössä

Kuvakammioissa on integroitu lämmitysjärjestelmä, joka kierrättää ilmaa kammion seinissä. Tämän myötä eläimet välttyvät sivuvaikutuksilta, kuten dehydraatiolta, silmien kuivumiselta, patogeenisilta tartunnoilta ja vastaavilta haitoilta.

Integroidut anestesialiitännät ja suljettu anestesiakaasupiiri sekä erilaiset tarvikkeet, kuten EKG-gating, respiraatiogating ja verenpaineen seuranta, luovat parhaat lähtökohdat onnistuneelle tutkimukselle.

Minerva Imaging

Tanskalainen Minerva Imaging toimii Ølstykkessä, noin 40 km päässä Kööpenhaminan Raatihuoneentorilta. Teemme prekliinistä tutkimusta, joka liittyy lääkeaineiden nopeaan ja tehokkaaseen kehittämiseen. Vahva tiimimme käyttää kuvantimia esimerkiksi hiirten kuvaamiseen lääkkeiden kehittämisessä muun muassa syöpä- ja sydän- ja verisuonisairauksiin.

Haluatko tietää lisää Santax Medicon tuotteista?

Voit keskustella koska tahansa tarpeistanne ilman sitoumuksia. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Ota meihin yhteyttä itse.

Jätä soittopyyntö

Pidämme huolta henkilötiedoistasi. Lue tietosuojaperiaatteemme, joissa on kuvattu tapamme käsitellä henkilötietojasi sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi.

keyboard_arrow_up