Monipuolinen yhteistyökumppani

Autamme kaikessa uuden röntgentutkimustilan suunnittelusta parhaan desinfiointiaineen valitsemiseen endoskooppipesuriinne – ja tiedämme, koska ultraäänilaitteenne on viimeksi huollettu. Lyhyesti sanottuna: Me hallitsemme koko röntgen-, ultraääni ja nuclear-alueen.

Emme usko peruslaitteisiin

Laitteiden hankinnassa kannattaa panostaa ratkaisuihin, jotka on kehitetty nimenomaan omassa yksikössä suoritettavia tehtäviä varten. Peruslaitteiden kapasiteetti on monesti turhan laaja ja jää siten toimintokohtaisesti liian yleiselle tasolle. Santax Medicon kautta oikeaa ratkaisua ei tarvitse etsiä tietyn valmistajan tai määrätyn lähtökohdan perusteella. Toimimme joustavasti ja voimme koota parhaan kokoonpanon eri valmistajien tuotteista. Voimme siis tarjota ratkaisuja lähes rajattomasti.

Laajan kokemuksemme ansiosta päivittäinen toimintanne on meille tuttua, ja siksi ymmärrämme haasteenne nopeasti. Tunnemme markkinoiden mahdollisuudet emmekä luovuta, ennen kuin olemme tarjonneet oikean ratkaisun todellisiin tarpeisiinne.

Laadunvalvontamme tarjoaa selvää hyötyä

65

työntekijää pohjoismaissa

5

sijaintia pohjoismaissa

65

vuoden kokemus

1

1 sijainti Suomessa

4 hyvää syytä valita Santax Medico

1. Saatte riippumattoman yhteistyökumppanin

Itsenäisenä toimijana emme ole riippuvaisia kansainvälisen konsernin byrokratiasta. Siksi pystymme toimimaan joustavasti.

2. Toimitamme tarpeenne mukaisia laitteita

Kuvanlaadulta vaaditaan eri asioita eri toimintayksiköissä. Me mukautamme laitteen ja ohjelmiston paikallisten vaatimusten ja toiveiden mukaisiksi.

3. Tarjoamme parasta palvelua

Meille palvelu on yhteistyötä. Olemme läsnä ja kuuntelemme. Emmekä kulje laput silmillä, vaan ymmärrämme erikoisemmatkin toiveet. Kerro, mitä tarvitset – me toteutamme sen.

4. Pidätte käyttökustannukset kurissa

Kuvannusdiagnostisten laitteiden hankkiminen ei ole halpaa, mutta me pystymme pitämään niiden käyttökustannukset kohtuullisina. Suurten toimijoiden hallitsemilla markkinoilla hintamme ovat taatusti kilpailukykyisiä.

Autamme laitteen valinnassa, hankinnassa ja käyttöönotossa

Projektitiimimme on valmiina auttamaan koko hankintaprosessin ajan. Esittelemme mielellämme eri vaihtoehtoja, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden esittelylaitteen lainaamiseen ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Osallistumme mielellämme myös suunnittelupalavereihinne, jolloin voimme yhdessä selvittää teille parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Ja kun oikea ratkaisu on löytynyt, olemme tukenanne, kunnes molemmista tuntuu, että kaikki on hallinnassa.

 

Haluatko tietää lisää?

Voit koska tahansa keskustella tarpeistanne ilman sitoumuksia. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella. Ota meihin yhteyttä!

Jätä soittopyyntö

Pidämme huolta henkilötiedoistasi. Lue tietosuojaperiaatteemme, joissa on kuvattu tapamme käsitellä henkilötietojasi sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi.

keyboard_arrow_up