Laitteiden huolto ja korjaus

Huollamme kaikentyyppisiä lääkinnällisiä laitteita. Teemme sekä akuutteja korjauksia että säännöllisiä määräaikaishuoltoja.


8 tunnin vastausaika turvallisuuden vuoksi

Terveydenhuolto on ala, jolla ei ole aikaa teknisiin ongelmiin. Laitteen rikkoutuminen tietää potilasjonon pidentymistä ja kiireisiä päiviä. Tai viikkoja. Turhautuminen kasvaa ja henkilöstön motivaatio ja hyväntuulisuus ovat kortilla.

Tämän vuoksi Santax Medico on valmiina toimimaan 8 tunnin kuluessa laitteen tyypistä ja korjaustarpeesta riippuen. Se antaa mielenrauhaa laitteen molemmille osapuolille.

Pyydä huoltosopimustarjous

Et joudu peruttamaan ajanvarauksia

Meidän avullamme laitteenne toimivat ja potilaat saavat jakamattoman huomionne. Ongelmatilanteessa pystymme monesti auttamaan jo puhelimessa. Ja keskimäärin ongelma on kokonaan ratkaistu saman päivän aikana. Kiireisten yksiköiden arjessa tällä on valtava merkitys.

Palveluksessanne: alan parhaat
(ja kenties mukavimmat) huoltoteknikot

Tekniikan on vain toimittava, ja erityisesti tämä koskee vaativia lääkinnällisiä laitteita. Tässä kohdassa kuvaan astuvat Santax Medicon osaavat huoltoteknikot.  Heidän osaamisensa on sekä teknisellä että tuotekohtaisella tasolla aina ajan tasalla. Heillä on monen vuoden kokemus omasta erikoisalastaan, ja he tietävät myös teidän prioriteettinne.

Heidän avullaan löydämme vastauksen haasteisiinne, vaikka se vaatisi erikoistoimenpiteitä.

Santax Medico voi hoitaa kaikki huoltotehtävät

Voimme hoitaa laitteittenne kaikki huoltotehtävät. Niin määräaikaishuollot kuin kesken kiireistä päivää ilmenevät akuutit ongelmat.

Akuutit huoltotehtävät

Vastaanottotark.

Toimintatark.

Ennaltaehkäisevät huollot

Pakolliset tarkastukset


Seuraa huoltohistoriaanne verkossa

Koska huoltoteknikko on tulossa? Ja missä vaiheessa laitteen korjaus oikein on? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen Santax Medicon huoltopäiväkirjasta. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset sisäänkirjautumistiedot.

Etäkäyttölupa tietokoneen näytölle

Joskus ongelma voidaan ratkaista nopeasti puhelimessa tietokoneen etäkäytön avulla. Silloin tarvitaan linkkiä TeamVieweriin, jonka kautta huoltoteknikkomme pääsee tarkastelemaan syntynyttä ongelmaa.


Linkit TeamVieweriin

Haluatko tehdä vikailmoituksen tai kysyä jotakin huolto-osastoltamme?

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Jätä soittopyyntö

Pidämme huolta henkilötiedoistasi. Lue tietosuojaperiaatteemme, joissa on kuvattu tapamme käsitellä henkilötietojasi sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi.

keyboard_arrow_up