Olemme läsnä, kunnes laitteen käyttö tuntuu varmalta

Emme poistu heti, kun laite on saatu toimimaan. Autamme myös optimoimaan sen käytön suunnittelemalla perusteellisen opastuksen laitteen superkäyttäjille.

Röntgen

Nuclear

Ultraääni

Toimiva huolto on meille kunnia-asia !

Me autamme uuden laitteen ja ohjelmiston käyttöönotossa. Täällä Suomessa olemme asiantuntijoita röntgen-, ultraääni- ja nuclearalalla. Pohjoismaalaisilta kolleegoiltamme saamme tarvittaessa lisää tietotaitoa ulträäni- ja endiskopiaalalta.

Tunnemme työmetodinne

Ymmärrämme nopeasti haasteenne ja toiveenne. Meillä on pitkäaikainen kokemus lääkintäalalta. Emme jätä sinua yksin ennen kun laitteen käyttö tuntuu varmalta. Varmistamme jonkin ajan päästä että laite on asettunut osaksi normaalia toimintanne ja kaikkiin kysymyksiin on löydetty vastaus.

Haluamme, että sinä osaat

Koulutamme laitteen käyttöön tutussa ympäristössä, suomeksi tai ruotsiksi. Kun laite on valmiiksi monimutkainen, sen käytön ei pidä jäädä kiinni kieliongelmista. Tarvittaessa koulutus voidaan myös järjestää englanniksi. Koulutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa niin, että oikeat henkilöt ovat silloin töissä eikä koulutus häiritse potilasaikoja.

Tyhmiä kysymyksiä ei ole

Asiantuntijamme ovat valmiina sinua varten.

Jätä soittopyyntö

Pidämme huolta henkilötiedoistasi. Lue tietosuojaperiaatteemme, joissa on kuvattu tapamme käsitellä henkilötietojasi sekä henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeutesi.


keyboard_arrow_up