EOSedge

 

Stereoradiografia kokokehokuviin alhaisella säteilyannoksella

Tarkkoja ja laadukkaita kokokehokuvia kuvia yhdistämättä

EOSedge on matala-annoksinen kokokehokuvannin 2D- tai 3D-röntgenkuvien ottamiseen. Kuvat ovat laadukkaita ja antavat tiedot anatomiasta erittäin tarkasti. Järjestelmä tarjoaa kattavan ohjelmiston muskuloskeletaalisiin ja ortopedisiin tutkimuksiin.

Uudentyyppisen, fotonilaskentaan perustuvan detektorin ansiosta kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä. 2D- ja 3D-kuvien perusteella voidaan tehdä hyvin perusteltuja päätöksiä kuvamateriaalia yhdistämättä tai suurentamatta.

EOSedge on rakenteeltaan avoin, ja siksi potilaiden on helppo nousta kuvaustasolle. Laitteiston malli ja suuri kuvannusalue helpottavat esimerkiksi lasten ja iäkkäiden potilaiden asettelua kuvausta varten. 

Innovatiivinen koko kehon kuvauslaite entistä paremmalla diagnostiikalla

EOSedge voi ottaa samaan aikaan sekä frontaalisia että lateraalisia kuvia koko kehosta tai tietystä alueesta, esimerkiksi lonkista, polvista tai selkärangasta. Potilas voi joko seisoa tai istua kuvauksen aikana.

Järjestelmä tarjoaa radiologeille ja ortopedeille 3D-työkalut potilaan tilan diagnosointiin, 3D-mallinnukseen, preoperatiiviseen suunnitteluun, postoperatiiviseen arviointiin ja seurantaan. Näin hoidossa päästään mahdollisimman hyviin tuloksiin.

Laitteen muodostaman tarkan datan avulla hoito voidaan suunnitella aina potilaan henkilökohtaisen 3D-anatomian pohjalta.

Puolet vähemmän säteilyä

EOSedge kuvaa erittäin alhaisella säteilyannoksella ja tekee tarkkoja 2D- ja 3D-mittauksia ilman kuvien yhdistämistä. Kuvan kontrasti on poikkeuksellisen hyvä, yli 65 000 harmaasävyä.

  • Säteilyannos voi olla puolet pienempi kuin perinteisessä digitaalisessa radiografiassa.
  • Tietyissä tapauksissa myös tietokonetomografiset kuvaukset voidaan korvata EOSedge-kokehokuvauksella, jolloin säteilyannos on jopa 95 prosenttia pienempi.
  • Järjestelmässä on myös microdose-protokolla selkärangan seurantatutkimuksiin. EOSedgen käyttämä säteilyannos vastaa tämän tyyppisissä tutkimuksissa noin viikon taustasäteilyä.
  • EOSedge perustuu Flex Dose -tekniikkaan, joka voi vähentää säteilyannosta jopa 80 prosenttia verrattuna kuvaukseen ilman Flex Dose -tekniikkaa.

Erittäin nopea kuvaus lisää potilasvirtaa

Koko kehon frontaalinen tai lateraalinen kuvaus EOSilla kestää alle 20 sekuntia. Tämän ansiosta yhden päivän aikana voidaan tutkia jopa 150 potilasta ja monimutkaisten tutkimusten tekeminen kestää alle neljä minuuttia.

  • Kuvausalue: leveys 51 cm x korkeus 190 cm
  • Pikselikoko: 100 mikronia
  • Resoluutio: jopa 5 lp/mm

Enemmän tietoa tuotteesta tästä:

EOS Spine Patient Report

Related products

EOSedge

Produkt no.

 180,00

keyboard_arrow_up